Aircoservice

Airco van de auto laten bijvullen in Limburg

Bij Carkings houden w uw airco in optimale conditie door onze expertise van aircosystemen. Hierdoor voorkomt u dat uw airco slecht gaat presteren, muf gaat ruiken of dat u last krijgt van ongewenste gezondheidsklachten.

Airco onderhouden.

De airco van uw auto heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Een aircosysteem verliest gemiddeld ieder jaar 5 tot 10% van het koudemiddel. Het gevolg hiervan is dat er drukverlies in het systeem optreedt waardoor de verkoelende werking na een aantal jaar merkbaar afneemt. Als het koudemiddel onder een te laag niveau komt riskeert u bovendien ernstige schade aan uw compressor. Deze krijgt namelijk te weinig smering dan.Hoe vaak moet mijn airco gereinigd en gevuld worden?

Hoe vaak heeft uw airco onderhoud nodig?

Gemiddeld dient een airconditioningsysteem ieder jaar gevuld te worden. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale koelcapaciteit. Wij adviseren u om de airco eens per jaar te laten nakijken en reinigen. Hierdoor blijft de aangroei van schimmels en bacteriën beperkt. Gemiddeld moet een airconditioningsysteem om het jaar worden bijgevuld. Hiermee houdt u de koelcapaciteit optimaal. Bovendien raden wij u aan om de airco eens per jaar te laten nakijken en reinigen.

Wij kunnen en mogen zowel R134A als R1234YF gassen ontnemen en vullen aan uw aircosysteem.

    Open chat
    1
    Hulp nodig?
    Hoi, kunnen we je helpen?